Mysfaktor

Vårat vardagsrum nu på kvällarna är riktiga mys-stugan! Kolla bara på bilden ovan, den där ljuslycktan ger verkligen ett fint fint mönster. Finns på rusta för ca 50 kronor (förlåt om jag ljuger, orkar inte kolla upp)!
Idag fyller min Emil år och dagen till ära har jag faktiskt bakat min allra första cheesecake. Lät inte speciellt svårt då jag läste några recept så nu hoppas jag att den smakar bra också. Har gjort en vanlig cheesecake men även stoppat ett lager nutella on top och lite dekorationer. När Emil och Linus kommer hem och käkar middag tänkte jag även göra en "sås" av hallon, blåbär och socker som man kan ha till. Funderar på att stoppa ett lager av det på kakan men det kanske blir för mycket å andra sidan.
 
Tog en prommis tidigare idag, då jag gick för att handla ingredienser till cheesecaken, och passade medans på att ringa Felicia och prata ett tag! Bästa syster!
Imorgon finns inget inplanerat, möjligtvis att jag går till stan och köper en damsugare samt hårfärg för jag har så mycket cravings efter svart hår! Vill ha det nu, helst nyss och helst utan att behöva färga det själv, hehe.
Tänkte passa på att städa när Emil ändå jobbar till 21 så att det är fint tills i helgen då vi har inflyttningsfest. 
Nu ska jag gå och slå igång ungnen, kram på er!
Följ min blogg via Bloglovin Allmänt | | Kommentera |
Upp