Storforsen och kryssning i Stockholms skärgård

Det har gått så längesen jag skrev (om vad som hänt på senaste alltså inte bara recap från dagen) att jag nästan glömt bort det. Jag har tänkt blogga men med tanke på hur sjuk jag blev orkade jag nästan inte ens röra på ett finger.
 
För två veckor sen var Emil i Åsele 4 dagar och jag längtade ihjäl mig. När han kom hem och jag hade slutat 19.00 bjöd han på middag på Golden Dragon. Sen for vi hem och mös på. På fredag kväll bokade vi en kryssning från Stockholm till Åland med övernattning och sen tillbaka under måndag-tisdag veckan därpå eftersom att vi båda var lediga!
Lördag blev det en snabbis till Arvidsjaur och söndag började vi rulla ner mot söder. Vi landade i Kista hos mina kusiner vid 18.00 och gick sen en runda genom Kista galleria. Emil blev lite nojig så vi köpte gotta och gick sen tillbaka! 
Måndag styrde vi bilen mot Stockholm stad för att checka in bilen till båten. Tog någon timma och en kissnödig Emilia fick springa och leta toaletter (som sen visade sig vara placerade precis brevid bilen, bra där Henriksson). Vi hade ett jättefint rum med dubbelsäng på våning 9, så nästan högst upp!
Vi ringde och bokade bord nästan direkt på buffén och avnjöt där en god middag. Fick i mig tre glas vin, men jag kände mest att med tanke på vad vi betalade för buffén (320 kronor var) var jag värd det. Haha!
Shoppade i tax-free, beställde nån drink och bara njöt under resten av kvällen. Tisdag sov vi länge och gick sen och åt lunch. Här var jag jättebakis så jag fick nästan inte i mig något, men jag började även bli sjuk!
När vi rullat av båten åkte vi mot Uppsala för att äta middag med Emils morbror, riktigt kul att få träffa honom.
Och efter det blev det en sista minuten-rutt på Ikea där det fanns betydligt mycket mer än i Happis, det var heller inte lika utplockat!
Sen styrde vi kosan mot norr och vi var framme i Rosvik 07.00 på morgonen. Båda två somnade ganska direkt.
 
Sen blev jag jättesjuk. Hade ont, grät och orkade ingenting. Så typiskt att jag ska bli sjuk nu när det var som finast väder! Pga näringsbristen fick jag inte i mig något alls, jag hade fått blåsor och sår i munnen som gjorde ont så fort jag pratade eller försökte äta något. En dag gjorde det t.om ont att dricka vatten!
Idag är allt så mycket bättre, har kunnat jobba igår och ska in idag för ett 16-20 pass och det är så skönt att inte bara måsta sitta hemma och ha ont! Har bestämt mig att efter detta ska jag inte ens klaga på lite ont i halsen.
 
I söndags var vi till Storforsen och vädret var toppen! Så tack Emil, mamma, pappa och Amanda för en fin dag där. Mådde fortfarande dåligt men var så glad att kunna göra något annat än att stirra på min vägg. Önskar väl att jag hade orkat lite mer, men jag ska inte klaga!
 
Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen ta bussen in till stan! Kramar!
Följ min blogg via Bloglovin Allmänt | | Kommentera |
Upp