29 oktober

Men tjenare! Återigen glöms bloggen av. Hehe...
Förra torsdagen, för en vecka sen, fick jag ett sånt sug efter mat från tacobar så när Emil slutade bestämde vi att det var dags för en spontatur till Skellefteå för ett besök på tacobar. Njöt av varsin Grande nacho de luxe, jag orkade dock bara halva min men så blir det när man tror att man kan äta mer än vad man vanligtvis brukar äta. Aja, gott var det iallafall och till er som ännu inte varit där- åk dit!
 
I fredags blev det att åka till Boden med Amanda och Amanda för att bada på Nordpoolen. Gjorde ett stopp på Storheden i Luleå för att köpa en julgran på Biltema. Var en jättemysig dag som sedan slutade med gotta framför idol efter vi lämnat av flickorna i Rosvik.
I lördags åkte vi till Ikea, köpte lite behövliga grejer och självklart lite annat också. Hittade julgranspynt från deras nya jul-sortiment. Längtar så mycket till julen. Jag vill börja julpynta, dricka glögg och lalla runt till julmusik redan nu. Jag lovar, jag skulle inte bli less! Haha. Åh, julen. 
Resten av dagarna har vi bara chillat, eller Emil har jobbat och jag har chillat.
 
Igår däremot så var jag på arbetsintervju hos ett företag som heter DeewMore och säljer säkerhetssystem, brandvarnare som är kopplade direkt till en larmcentral och har andra riktigt nödvändiga funktioner som gör skillnad om det skulle brinna. Jag skulle nog inte vilja ha ett försäljningsjobb där jag måste lura kunden på ett abbonemang eller en käpp som de inte behöver. Därför känns det så skönt att få sälja något som folk verkligen har anvädning för, som ju faktiskt räddar liv. Och do i need to say it, de ringde upp mig redan några timmar efter intervjun och ville erbjuda mig en tjänst! Jag vet inte vad det är jag gör men på någo sätt lyckas jag alltid kirra jobbet direkt efter intervjun är klar! Hejja mig!
 
Nu ska jag kolla runt efter julklappar och sedan gå och städa upp i kök och vardagsrum. I eftermiddag har jag tänkt laga en kycklinggryta i kokosmjölk och röd currypasta. Åh vad jag älskar att laga mat!
Kramisar!
Följ min blogg via Bloglovin Allmänt | | Kommentera |
Upp