But when you're near me I feel like I'm standing with an army

Oj hej på er! Har verkligen lagt bloggen åt sidan de senaste två veckorna. Har bara inte haft någon motivation till att skriva här!
Jag orkar inte dra en hel bok om vad jag har hittat på dag för dag utan vi tar en fin liten sammafattning här!
Förra helgen (20-22 november) följde Emil och jag med Patrik och Veronica till Ikea och kollade runt där. Åt frukostbuffé och sen lunch på en thai-restaurang!
Resterande vecka gjorde vi inte så mycket.
I fredags hade vi middagsbesök. Elin och Simon kom hit och vi käkade tacos, drack några cidrar/öl tills ungefär halv tolv! Sen mös Emil och jag på tills vi bestämde oss för att det var dags att sova!
I lördags tog vi upp julgranen (även om vi hemma i Rosvik alltid tar upp den 2:a advent, jag kunde inte vänta) och pyntade den. Vi var även förbi Emils föräldrar i deras nya lägenhet som är så himla snygg och fräsch! Vill nästan själv ha en lägenhet där, hehe.
Och igår var det första advent och skyltsöndag. Emil och jag åkte in till stan och mötte upp mina föräldrar och lillasyster Amanda. Gick till kvarters bageriet och åt lunch/fika och sen gick vi omkring på stan. Sen åkte jag, Emil och Amanda hem till oss för att städa innan mamma och pappa kom för att dricka glögg! Ett tag efter att de hade åkt kom Emils familj förbi för att hjälpa oss dricka upp glöggen som blev kvar, haha. 
Vilken mysig första advent vi hade!
 
Just nu ligger jag i soffan och har tänkt slå på något avsnitt av Gossip Girl. Emil jobbar eftermiddag/natt idag och jag gruvar mig så mycket inför att lägga mig själv! Om det är något jag avskyr så är det att sova själv och framförallt att behöva somna själv! Nej, huvva, längtar redan efter hans famn!
Vi höres, kramar!
Följ min blogg via Bloglovin Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp