Onsdag


Men tjenare! Att det bara är tre dagar sen jag senast skrev måste ju nästa vara ett sånt där "Hallelujah moment" som Kishti sa i idol när en talangfull person klev fram, som att det var ett mirakel eller något i den stilen. Tackar och bockar!

Sen senast har jag umgåtts med Emil och avverkat ett 10-timmars pass. 
Idag kom mamma & pappa hem från Venedig och Amanda från Kalix. Fick lite presenter från mamma och pappa, tusen tack! Även Emil fick sig en liten present, shotglas från Hard rock café!
Hann prata på med faster och kramas med henne innan hon begav sig hemmet igen, Amanda har ju varit hos henne och farmor i veckan!
Efter det fick jag sms av min Emil där det stod att jag skulle ta på mig något fint i eftermiddag så skulle han plocka upp mig 18.00! Så jag började fixa mig lite grann medan vi fick besök av min kusin Linda och Oliver. Hann kramas med dem och få min present, en hårtork som verkligen behövs när jag flyttar hemifrån!
18.00 kom Emil och vi begav oss mot Luleå, Storheden. Där handlade vi kuddar och strosade runt lite. Halv åtta-ish bjöd han på middag på Exotic (favorit-restaurang i tell ya) och sen avslutade vi kvällen med mys!
Nu ligger han och sover bredvid mig, jag ska göra detsamma! Kramar!
Följ min blogg via Bloglovin Allmänt | | Kommentera |
Upp