Cause I just wanna look good for you

Tjo! Dagarna bara flyger iväg, jag tippar på att det beror på att det är sommar och jag mer eller mindre bara räknar ner dagarna tills Mändi kommer hem. Strax har jag min bästavän i Sverige igen!
 
Varning för ett novell-långt inlägg...! Hehe.
 
I fredags fyllde jag som sagt 20 år, så på eftermiddagen när Emil hade slutat åkte vi plus min familj in till Luleå för att äta kvällsbuffé på Exotic. Det var jättegott och jag åt mig några kilo tyngre kändes det som!
Efter det for vi till Coop och handlade lite jordgubbar samt snacks. Väl hemma väntade presenter! Av mina lillasystrar fick jag en tröja och en stor Can can av Paris Hilton (parfym) som nuförtiden nästan är omöjlig att hitta, jag förstår inte varför?! Har ni inte luktat på den så har ni ingen aning om vad ni missar.
Av mamma, pappa och Emil fick jag en efterlängtad iPhone 5s. Blev jätteglad över presenterna, är så himla nöjd! Tusen tack igen fina ni. ♥
Efter det lade Emil och jag oss i sängen och kollade på Vänner (tror jag) och käkade chips innan vi somnade!
 
I lördags vaknade vi innan lunch, åkte in till stan för att jag skulle hämta ett nytt simkort och både Emil och jag skulle kolla på skal till våra mobiler. Hittade varsit skal och gick sen till Chiliköket för att avnjuta en lunch i solen (som dessvärre brände lite för mycket så vi gick in). Inte för att vara den som är den, men är det psg kanske man ska ta in lite mer folk i restaurangen så att man inte behöver sitta och vänta i en timma på maten trots att det bara är ca 10 personer till där! Kanske bara är jag som tycker så, jag vet inte. :') :-)
Efter det gick vi hem till Emil för att mysa lite innan det var dags för middag på Olearys med ett gäng favoriter!
Beställde en Chicken caesar sallad där kycklingen var röd, mums. Som tur är bjöd de på en efterrätt (89 kronor för en glasskula, en liten kakbit och lite sås sprutat på fatet. Hade varit bitter om jag fått betala det). Eftersom att jag är så känslig (rättning allergisk) mot kyckling så var jag nojig mest hela kvällen över att jag skulle behöva spy hela natten! Fortunatelly måste någon där uppe tyckt synd om mig och skonat mig från det, för jag behövde inte spy en endaste gång under natten och magen var som vanligt och gjorde inte alls ont. Win!
Efter det for vi till Ica för att köpa snacks och landade sen hos Emil framför Vänner. Toppklass lördag hörrni!
 
I söndags jobbade jag 11-16, sista dagen på PSG så när jag kom till jobbet fick jag en energidricka från en kökschef som sa "Innan du börjar jobba, svep!!". Det var dock lite svårt att få i sig för en nyvaken Emilia. Men jobbdagen flöt på och det som var 5 timmar kändes mest som 1 timma om ens det. Jag har så bra jobbarkompisar!
Efter det gick jag hem till Emil och surfade på hans dator tills det var dags för middag. Vi lyxade lite och gick till Golden dragon. När vi var klara gick vi och njöt i solen på det nya soldäcket mitt i stan. Efter en stund kom Johan och hämtade oss och vi for till Öjebyn för att lira Volleyboll. Jag var dock inte med utan jag kollade på och snackade i telefon med Bello! 
Blev upphämtade av mamma och pappa eftersom att jag frös och var less på att bli myggbiten, så då for vi hem till Emil, gick och köpte lite kvällsmat och slutade kvällen med skräckfilm. 
 
Idag har jag fått sova ut lite grann, tog bussen hem 12.10 och har sen dess inte gjort något! Bara chillat på här hemma. 
Jag har precis bäddat klart sängen. När det finns en ny liten kisse i huset får Hsson se till att katthåret håller sig borta från sängen. Det är väldigt svårt när en liten kisse tycker om att busa i min säng! 
Nu ska jag sova, ögonlocken är väldigt tunga. En natt ensam sen får jag sova med min Emil igen resten av veckan! Kramisar!
Upp