Recap

Hejsan! Tänkte passa på att blogga nu medans Emil är och jobbar. Hade egentligen tänkt åka hem idag men när man har glömt nyckeln hemma, resten av familjen är i Luleå och sista bussen hem går 14.40 så får man helt enkelt stanna i Piteå. Klagar verkligen inte, mysigt att sova med hjärtat en natt till.
 
I onsdags var jag, Emil och min lillasyster Amanda in till Luleå. Där hann jag träffa Rebecka en snabbis. Vi käkade buffé och gick sen runt på stan i nån timma innan vi åkte hem igen med pappa. 
I torsdags fixade vi oss inför middag hemma hos mig, tog en fin pussbild också. Ida och hennes familj kom hit och sen for vi tre till Martin och Linnea för att fira in Valborg. Efter några drinkar åkte vi in till stan för att gå på statt. Det var helt ärligt jättetråkigt, jag har gjort krogen känner jag. Hemmafester är så mycket roligare än krogen, helt klart! Efter ca en timma bestämde därför Emil och jag oss för att gå och beställa hem mat och sen sova. 
Trots att jag drack väldigt mycket kommer jag ihåg 95% av kvällen och vaknade endast upp med huvudvärk! Igår käkade vi sen lunch på Arbaillo (det heter så va??) och mös bara på resten av dagen. Såg sista avsnittet av Orange is the new black!
Idag har vi käkat middag på Arbaillosomething igen. Nu är jag hemma hos Emil och ska ta en tupplur eller två innan jag går ner och håller honom sällskap!
 
Skittråkigt inlägg all over again, jobbar på superstjärnemiljardärfronten! Kram på er!
Följ min blogg via Bloglovin Allmänt | | Kommentera |
Upp